Καρδίτσα: Έκκληση για τη φιλοξενία ή υιοθεσία της αδέσποτης σκυλίτσας που είναι ανεπιθύμητη στη γειτονιά όπου ζει

Νεότερη ενημέρωση: Βρέθηκε φιλοξενία

To Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» κάνει έκκληση για τη φιλοξενία ή υιοθεσία της αδέσποτης σκυλίτσας που φροντίζει στο δρόμο, η οποία είναι ανεπιθύμητη στη γειτονιά όπου ζει καθώς έχει τη συνήθεια να κυνηγάει τα μηχανάκια.  

Η σκυλίτσα είναι ηλικίας περίπου ενός ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και υγιέστατη. Είναι ένα καλοκάγαθο και φιλικότατο πλάσμα. Τα πάει καλά με τ’ άλλα σκυλιά, με τις γάτες, τα παιδιά και γενικά με όλους τους ανθρώπους.  

 

 

Επείγει να βρεθεί ένα σπίτι να την φιλοξενήσει ή μια οικογένεια να την υιοθετήσει καθώς όπως επισημαίνει το Σωματείο η ζωή της κινδυνεύει στο δρόμο. «Πολλά σκυλιά φροντίζουμε στο δρόμο αλλά αυτό έχει την πιο μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή να βρεθεί φιλοξενία ή υιοθεσία» επισημαίνει τo Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω».

Εάν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στη σκυλίτσα καλέστε την κα Ερμιόνη Γιαννακού, ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω», στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up).