Ο Αλφρέντο τρέχει και φέτος στο Penny Marathon της Αθήνας με την ελπίδα ότι θα βρει τον άνθρωπό του

Τον Ιούλιο του 2015 ο Αλφρέντο εντοπίστηκε από εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Γαλατσίου «Γ.Α.Φ.» γεμάτος κρότωνες και πληγές να περιπλανιέται σε δρόμο της Αθήνας σέρνοντας τα πίσω του πόδια.

Μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική VET όπου διαπιστώθηκε ότι ο νωτιαίος μυελός είχε υποστεί πλήρης κάκωση - πιθανότατα είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο -  με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος στα πίσω του πόδια.

 

 

Από τότε ο Αλφρέντο δέχεται τη φροντίδα των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Γαλατσίου «Γ.Α.Φ.» που με κόπο και πίστη κατάφεραν να τον αναστήσουν και σήμερα να είναι ένα χαρούμενο σκυλί που απολαμβάνει την ανθρώπινη συντροφιά και κυρίως τις βόλτες του με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Αλφρέντο θα τρέξει την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στον 8ο Penny Marathon της Αθήνας, ένας συμβολικός αγώνας δρόμου αλληλεγγύης προς τ' αδέσποτα ζώα, και θα κερδίσει και πάλι πολλά φιλιά και χάδια, αλλά και τον σεβασμό όλων των συμμετεχόντων δρομέων για τη δύναμη και τη θέληση του για ζωή που κουβαλάει αυτή η σκυλίσια του καρδιά.

 

 

Ευχή όλων είναι αυτή τη φορά ο καλοσυνάτος Αλφρέντο να βρει στον 8ο Penny Marathon της Αθήνας τον άνθρωπό του που δεν θα αντισταθεί στη γοητεία του και θα του χαρίσει επιτέλους το σπιτικό που του αξίζει!

Για να μάθετε περισσότερα για τον Αλφρέντο επικοινωνήστε με το Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου «Γ.Α.Φ.» μέσω facebook ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]