Ο Bruno γλύτωσε από τροχαίο και ψάχνει το παντοτινό του σπιτικό

O σύλλογος «Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου» απευθύνει έκκληση για άμεση φιλοξενία ή υιοθεσία του Bruno που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες κυκλοφορεί στο Χαλάνδρι. Πριν από λίγες μέρες παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, αλλά ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Για να μην κινδυνέψει ξανά ο σκυλάκος οι άνθρωποι που τον φροντίζουν αναζητούν την καταλληλότερη οικογένεια για εκείνον ώστε να εγκαταλέιψει για πάντα την αδέσποτη ζωή του. 

Ο Bruno τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλιά, αρκεί να είναι κι εκείνα φιλικά. Είναι ημίαιμο λαμπραντόρ, ηλικίας περίπου ενός έτους, αρκετά συντροφικός και παιχνιδιάρης.

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει (η τροφή του θα είναι πληρωμένη) ή να υιοθετήσει τον σκυλάκο, τον οποίο κανείς δεν αναζήτησε μέχρι στιγμής, μπορεί να καλέσει το σύλλογο «Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου» στους αριθμούς κινητών 6949524639 και 6973698750.

Ο Bruno θα δοθεί εμβολιασμένος, στειρωμένος, τσιπαρισμένος και με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου» (αρ. πρωτ 7064/2002).