Ο χαμογελαστός Λάκυ μετά από πολύ πόνο και δυστυχία ψάχνει τη δική του οικογένεια

Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου του 2015 ο Λάκυ ζούσε αλυσοδεμένος στη στάνη ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου σε ορεινή περιοχή στα όρια των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, αιμορραγώντας από το πίσω δεξί του πόδι που με βίαιο τρόπο είχε ακρωτηριαστεί.

Για καλή του τύχη ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου που περνούσε τυχαία από τον τόπο του μαρτυρίου του, τράβηξε φωτογραφίες και ενημέρωσε αμέσως τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου «Ζωόφιλη Δράση», οι οποίοι με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ηρακλείου, κατάφεραν να τον σώσουν από τα χέρια του σαδιστή βοσκού.

 

 

Όταν οι φιλόζωοι ρώτησαν τον ηλικιωμένο κτηνοτρόφο τι συνέβη και ακρωτηριάστηκε το σκυλί, εκείνος τους απάντησε ότι το πόδι του έπεσε από μόνο του, ενώ στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι του το έκοψαν αυτοί με τους οποίους έχει βεντέτα.

Ο Λάκυ μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Παρασύρη από τα μέλη της «Ζωόφιλης Δράσης» όπου υποβλήθηκε σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του τμήματος του οστού που εξείχε. Ο σκυλάκος έχει αναρρώσει πλήρως και χρειάζεται ένα στοργικό σπιτικό να ζήσει με αγάπη και φροντίδα, απολαμβάνοντας ό,τι στερήθηκε αλυσοδεμένος και ακρωτηριασμένος στη μέση του πουθενά.

 

 

Ο Γιώργος Ορφανίδης, ενεργό μέλος του φιλοζωικού σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» αναφέρει για τον Λάκυ: «Ο Λάκυ είναι η λατρεία μας. Έχει έναν απίστευτο χαρακτήρα. Χαμογελά και κουνά την ουρίτσα του συνεχώς παρά τη δυστυχία που βίωσε στη διάρκεια της ζωής του. Όποιος ανοίξει το σπίτι του και πάρει συντροφιά του τον Λάκυ δεν θα το μετανιώσει ποτέ».

Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε αυτό το υπέροχο πλάσμα μπορείτε να καλέσετε στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6934090182 ή 6975601188.