Ο Ηρακλής ψάχνει τη δική του οικογένεια

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Δήμου Σκύδρας «Στοργή» βρήκαν τον πανέμορφο Ηρακλή που βλέπετε στη φωτογραφία, να είναι ξαπλωμένος και ακίνητος στην άκρη του δρόμου. Το μυαλό τους πήγε στο κακό. Ο Ηρακλής, όμως, τους επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Αν και ταλαιπωρημένος, εκείνος σηκώθηκε δειλά - δειλά κι άρχισε να τους κουνάει την ουρίτσα του.

Οι φιλόζωοι του έδωσαν νερό κι ο Ηρακλής χωρίς να χάσει ούτε στιγμή έπεσε με τα μούτρα στο μπολάκι, ξεδιψώντας την αφόρητη δίψα του. Αργότερα οι φιλόζωοι έμαθαν και τη θλιβερή ιστορία του. Κάποιος ασυνείδητος τον εγκατέλειψε στο σημείο που τον βρήκαν και ο Ηρακλής παρέμεινε εκεί για τρεις ολόκληρες μέρες χωρίς φαγητό και νερό. 

Ο Ηρακλής είναι ηλικίας περίπου 3 μηνών, υγιέστατος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.  Είναι ένα ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο κι αγαπησιάρικο κουτάβι που δείχνει με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη και αφοσίωσή του.

Εάν επιθυμείτε να υιοθετήσετε τον πανέμορφο Ηρακλή κάνοντας τον ισότιμο μέλος της οικογένειας σας επικοινωνήστε με το Φιλοζωικό Σωματείο Δήμου Σκύδρας «Στοργή» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6984881749. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική ταυτότητα (μικροτσίπ) όπως ορίζει ο νόμος 4039/2012. Το κόστος που απαιτείται για την τοποθέτηση του μικροτσίπ θα επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα του.