Ο Lucky που κακοποιήθηκε βάναυσα στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων ψάχνει τη δική του οικογένεια

Έτοιμος να βρει τη δική του οικογένεια είναι ο Lucky, το κουτάβι που βρέθηκε στις 21 Μαρτίου 2016 βάναυσα κακοποιημένο στο σώμα και το κεφάλι, να κλαίει κάτω από μπάζα και σκουπίδια σ’ έναν κάδο στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων. Ο άγνωστος δράστης αφού χτύπησε ανελέητα το κουτάβι με κάποιο αντικείμενο στη συνέχεια το πέταξε λιπόθυμο μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Για να ολοκληρώσει το έγκλημα του, έθαψε το κορμάκι του με μπάζα και σκουπίδια για να μην το δει κανείς περαστικός.

 

 

Ο Lucky παρέμεινε στον κάδο σε ημιθανή κατάσταση και μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του άρχισε να κλαίει από τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω από τα μπάζα και τα σκουπίδια. Για καλή του τύχη τον άκουσαν τυχαία η Μαρία και ο Λάμπρος, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action».

Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων (Κ.Α.Ζ.Ι.) όπου εκεί οι κτηνίατροι διαπίστωσαν ότι το σκυλάκι αδυνατούσε να σταθεί όρθιο, έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ είχε αιματώματα στα μάτια.

 

 

Με πολύ αγάπη και φροντίδα ο Lucky κατάφερε να σταθεί ξανά όρθιος στα τέσσερα του πόδια και είναι πια ένας υγιέστατος, χαρούμενος και πανέμορφος σκυλάκος που ψάχνει να βρει τη δική του παντοτινή οικογένεια.

«Ο μικρός μαχητής μας που βγήκε νικητής, το αγόρι μας που του αξίζει ένα τεράστιο μπράβο για τον αγώνα και τη δύναμη του να μείνει στη ζωή, ψάχνει τη δική του οικογένεια που θα τον λατρέψει. Καλή επιτυχία μικρέ» αναφέρουν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action».

Όποιος επιθυμεί να κάνει συνοδοιπόρο του στη ζωή αυτό το υπέροχο πλάσμα να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6956542022.