Ο Μάρκος που πυροβολήθηκε στο χωριό Κρύα Βρύση Καρδίτσας ψάχνει ένα παντοτινό σπιτικό

Ξανά πίσω στο χωριό Κρύα Βρύση όπου κάποιος εγκληματίας τον πυροβόλησε πριν από λίγες μέρες, γύρισε αναγκαστικά ο αδέσποτος σκυλάκος Μάρκος, μετά την περίθαλψη του τραύματός του που ήταν γεμάτο σκουλίκια, καθώς δε βρέθηκε ένας χώρος να τον φιλοξενήσει για να μην κινδυνέψει ξανά εκεί.

Για τον Μάρκο ενημερώθηκε η Ερμιόνη Γιαννακού, η οποία μετέβη στο χωριό για να ψάξει τον πυροβολημένο σκυλάκο μαζί με την Κατερίνα Γκανάτσιου και την Μαρία Μωραΐτη. Μόλις εντόπισαν τον καλοκάγαθο αυτόν γίγαντα τον μετέφεραν στο κτηνιατρείο του Αντώνη Λυμπέρη στην Καρδίτσα όπου ο κτηνίατρος περιποιήθηκε το τραύμα του και αφαίρεσε τα σκουλήκια που τον έτρωγαν ζωντανό.

 

 

Δυστυχώς όμως αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν ξανά πίσω στο χωριό καθώς τα λιγοστά μέλη αυτής της φιλοζωικής ομάδας που δραστηριοποιείται στον νομό Καρδίτσας και βοηθά καθημερινά άρρωστα, τραυματισμένα και κακοποιημένα ζώα, δεν είχαν κανένα μέρος για να φιλοξενηθεί έστω και προσωρινά ο σκυλάκος.

Όπως αναφέρει η Ερμιόνη Γιαννακού ένας φιλόζωος κάτοικος του χωριού ανέλαβε να του δίνει την αντιβίωση του έως ότου βρεθεί ένα σπίτι για τον Μάρκο διότι προφανώς είναι ανεπιθύμητος στο χωριό.

 

 

Αν έχετε τη δυνατότητα να συμβάλετε στα έξοδα περίθαλψης του Μάρκου ή θέλετε να τον φιλοξενήσετε ή ακόμα καλύτερα να τον υιοθετήσετε για να φύγει από το χωριό καλέστε την Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up) ή καταθέστε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μέσω Paypal: [email protected]