Ο μικρός και πανέμορφος Όλιβερ ψάχνει τη δική του οικογένεια

Ήταν βράδυ και ο Όλιβερ αναστάτωσε τη γειτονιά με το κλάμα του. Μια σταλιά γατούλης βρέθηκε να κλαίει στο κέντρο της Λάρισας παρακαλώντας για ένα σπίτι.

Εθελόντρια του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) τον μάζεψε από τον δρόμο και τον πήγε στο σπίτι της όπου τον φροντίζει ψάχνοντας ταυτόχρονα να του βρει μια στοργική οικογένεια.

 

.

Ο μικρός και πανέμορφος Όλιβερ είναι 5 μηνών, του αρέσουν τα χάδια και ήδη έχει συνηθίσει τη ζωή μέσα σε σπίτι. Χρησιμοποιεί την άμμο του και τρώει όλο του το φαγητό.

 

 

Ποιος τυχερός θα τον υιοθετήσει; Σε περίπτωση που ενδιαφερόσαστε για τον Όλιβερ καλέστε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6993905278 ή στείλτε mail στο [email protected]

 

 

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για την τοποθέτηση microchip επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα).

 

 

Ο Όλιβερ Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, πατήστε εδώ