Ο πανέμορφος Μπούμερ ψάχνει μια νέα οικογένεια μετά το θάνατο της κηδεμόνας του

Νεότερη ενημέρωση: Υιοθετήθηκε!

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε όλη η ζωή του Μπούμερ. Η επί πολλά χρόνια λατρεμένη του κηδεμόνας έχασε τη ζωή της στις 4 Ιουλίου, ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή της 3ης μαρίνας Γλυφάδας.

 Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο για να φροντίσει τον Μπούμερ που είχε αφήσει πίσω της και ήταν ο καλύτερος της φίλος και συνοδοιπόρος στη ζωή της.

Χάρη στην κινητοποίηση των φιλόζωων ο Μπούμερ δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος. Αρχικά φιλοξενήθηκε σε σπίτι και στη συνέχεια με εισαγγελική απόφαση δόθηκε στο Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.), ο οποίος ανέλαβε τη φροντίδα του και επωμίστηκε την ευθύνη να του βρει την καταλληλότερη οικογένεια.  

 

 

Ο εξαιρετικός χαρακτήρας του Μπούμερ έχει καταπλήξει τους εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. «Είναι ένα πολύ ευτυχισμένο σκυλάκι, πάρα πολύ κοινωνικό που δε σταματά να κουνά την ουρά του ούτε δευτερόλεπτο. Τρελαίνεται για βόλτα και για έξω. Δε ξεχωρίζει σκυλιά, γάτες και ανθρώπους. Τους λατρεύει όλους. Μην αμφιβάλλετε για τη δύναμη των ζώων και για την ικανότητα να ξεπερνούν τα πάντα. Ζουν το παρόν γι’ αυτό και είναι πάντα χαρούμενα. Δυστυχούν μόνο όταν τους φερόμαστε σαν να έχουν πρόβλημα ή με οίκτο» αναφέρει ο Σ.Π.Α.Ζ.

Ο Μπούμερ έχει ήδη υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων στα μάτια του που είναι θολά και αναμένεται σύντομα να βγουν τα αποτελέσματα.

Εάν η καρδιά σας χτύπησε δυνατά για τον Μπούμερ και θέλετε να τον κάνετε μέλος στην οικογένεια σας επικοινωνήστε με τον Σ.Π.Α.Ζ. αφήνοντας μήνυμα στη σελίδα που διαθέτει στο facebook