Ο Πειρατής που είναι «επικίνδυνος» μόνο στα φιλιά σε περιμένει να σου δείξει την πιστή και ανιδιοτελή αγάπη του

Η «υπερβολική» αγάπη που ο Πειρατής έδειχνε στους ανθρώπους που συναντούσε στον δρόμο του λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray», ο Πειρατής μια μέρα, μετά από χρόνια που ζούσε στους δρόμους, χαρακτηρίστηκε «επιθετικός» και «επικίνδυνος». Ένα σκόπιμο ψέμα και μια παρεξήγηση είχαν ως αποτέλεσμα ο Πειρατής να κινδυνεύει με ευθανασία.

«Για κάποιους η επιθετικότητα του Πειρατή σήμαινε η ακατανίκητη επιθυμία του να σκορπάει φιλάκια και να χώνει την μουσούδα του στην αγκαλιά σου, κοιτώντας σε με το ένα και μοναδικό τεράστιο μάτι του, αυτό που του άφησε η αδέσποτη ζωή» σχολίασε η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray».

Και ο Πειρατής που ήταν «επικίνδυνος» μόνο στα φιλιά και τα χάδια γλύτωσε την ευθανασία χάρη στους εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» και σήμερα ζει στο καταφύγιο τους απολαμβάνοντας μεγάλες δόσεις αγάπης χωρίς τον φόβο να βρεθεί ξανά κάποιος που θα παρεξηγήσει – εσκεμμένα ή άθελα - τους τρόπους με τους οποίους εκδηλώνει τη χαρά και την αφοσίωσή του προς το ανθρώπινο είδος.

Οι εθελοντές του καταφυγίου δηλώνουν ότι έχουν μεγάλη αδυναμία στον Πειρατή, τον οποίον λατρεύουν και του εύχονται σύντομα να βρει τη δική του οικογένεια για να ζήσει ευτυχισμένος όπως του αξίζει!

«Ο Πειρατής είναι ένας άγγελος, που έρχεται κάθε φορά που τον φωνάζεις, που κάθεται πλάι σου (ή και πάνω σου αν αντέχεις) και που δεν χορταίνει αγάπη. Είναι εννιά χρονών και έχει ψυχή κουταβιού. Ψάχνει το παντοτινό του σπίτι, και αν αγχώνεστε λόγω της ηλικίας του, δεν υπάρχει λόγος. Ο Πειρατής θα σας λατρέψει από την πρώτη στιγμή που θα σας κοιτάξει με το τεράστιο, πανέμορφο μάτι του» αναφέρουν οι άνθρωποι που φροντίζουν τον Πειρατή στο καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray».