Ποιος θα μου ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και της καρδιάς του;

Είμαι ο Σιλκ και φήμες λένε ότι ονομάστηκα έτσι λόγω της μεταξένιας απαλότητας που με χαρακτηρίζει και της χαράς που προσφέρω σε κάθε άγγιγμα. Όποιος με χαϊδέψει μία φορά, δεν μπορεί μετά να σταματήσει και θέλει να είναι συνέχεια μαζί μου.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ μικρός ακόμα για να καταλάβω τον κόσμο και τις σκέψεις των ανθρώπων. Δε γνωρίζω τι θα πει μεταξένια απαλότητα, ούτε αν όντως με χαρακτηρίζει. Ξέρω μόνο πως λατρεύω να ακούω γλυκά λογάκια, να μου δίνουν προσοχή και τρυφερότητα. Ως τώρα τα καταφέρνω περίφημα σε αυτό.

 

 

Τρώω με όρεξη το φαγητό μου, παίζω με τους φίλους μου, αποζητώ τα χάδια των ανθρώπων και θέλω αυτό να συνεχιστεί για πάντα! Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα ανοίξει το σπίτι του για μένα, τον μεταξένιο γατούλη;

Γεννήθηκα τέλη Απριλίου 2017 και θα δοθώ για υιοθεσία αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, εντός Αττικής, με την προϋπόθεση να με στειρώσετε στην κατάλληλη ηλικία. Το κόστος τοποθέτησης του μικροτσίπ θα επιβαρύνει το νέο μου κηδεμόνα.

 

 

Εάν ενδιαφέρεστε για μένα και θέλετε με όλη σας την καρδιά να με βάλετε στην οικογένειά σας καλέστε το φιλοζωικό σωματείο SCARS - Second Chance Animal Rescue Society στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6936631269.