Ποιος τυχερός θα υιοθετήσει την γλυκύτατη Μπόνι που σε κάνει μόνο να χαμογελάς;

Η Βάλια Ορφανίδου, γνωστή για την πολύ σημαντική φιλοζωική της δράση, βρήκε στην Μάνη την Μπόνι εξαιρετικά εξαντλημένη και αδύναμη από τις γέννες και τις κακουχίες που βίωνε ως αδέσποτη.

Αυτή η ξεχωριστή σκυλίτσα παρά τα όσα δεινά έχει περάσει στη ζωή της μόνο χαρά και αγάπη δίνει στους ανθρώπους και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Βάλια Ορφανίδου, πέφτει κυριολεκτικά στα πατώματα, φωνάζοντας με όλο της το σώμα και όλο της το είναι «Αγαπήστε με! Εγώ σας αγαπώ όλους!».

 

 

Η Μπόνι είναι περίπου 3 ετών, εμβολιασμένη, στειρωμένη και υγιής, και ψάχνει έναν άνθρωπο που του περισσεύουν χαμόγελα, να της τα χαρίζει απλόχερα κάθε μέρα, όλη μέρα. Θα δοθεί εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.

Εάν χτύπησε δυνατά η καρδιά σου και θέλεις να υιοθετήσεις την Μπόνι κάλεσε την Βάλια Ορφανίδου στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6932345777. Η Μπόνι βρίσκεται υπό την φροντίδα του φιλοζωικού σωματείου S.C.A.R.S. (Second Chance Animal Rescue Society) και φιλοξενείτε στο σπίτι της Βάλιας Ορφανίδου μέχρι να βρει τη δική της οικογένεια. 

Όταν βρέχει καρεκλοπόδαρα, είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, βαριέσαι και ταυτόχρονα φιλοξενείς την Μπόνι, αυτά κάνεις (δείτε το βίντεο) σύμφωνα με την Βάλια Ορφανίδου. 

 

Η Βάλια Ορφανίδου αναφέρει για την Μπόνι: «Έτσι είναι η ζωή, να γελάς και να χαμογελάς, βράδυ και πρωί. Η Μπόνι είναι καλή σε όλα, αλλά σε ένα πράγμα αριστεύει: σε κάνει να χαμογελάς κάθε στιγμή που την αντικρίζεις.

Ίσως είναι το γουρλωτό μάτι, ίσως η λευκή πιτσιλιά στο κατάμαυρο στόμα της, που φαίνεται να έπεσε εκεί από λάθος, ίσως οι αλλόκοτες κινήσεις που εφευρίσκει όταν χαίρεται, οι οποίες την κάνουν να μοιάζει σαν να χορεύει brake dance σε αργή κίνηση. Πάντως είναι αστεία, γλυκύτατα αστεία.

 

 

Πέρα από αυτό είναι απίστευτα τρυφερή και χαδιάρα, υπάκουη και διακριτική. Είναι καθαρή στο σπίτι, εξαιρετική στην βόλτα και λατρεύει τους ανθρώπους και τα άλλα σκυλιά - πέφτει κυριολεκτικά στα πατώματα, φωνάζοντας με όλο της το σώμα και όλο της το είναι: "Αγαπήστε με! Εγώ σας αγαπώ όλους!".

Είναι το πιστό σκυλί, το τέλειο σκυλί. Το σκυλί που ξυπνάς το πρωί, την βλέπεις να κάνει τις αλλόκοτες, αθόρυβες χαρές της και σκέφτεσαι «καλέ γιατί δεν είναι όλα τα σκυλιά σαν εσένα;» καταλήγει η Βάλια Ορφανίδου, εθελόντρια του φιλοζωικού σωματείου S.C.A.R.S. (Second Chance Animal Rescue Society).