Τη δική του οικογένεια ψάχνει ο παράλυτος σκύλος που βρέθηκε θαμμένος κάτω από τεράστιες πέτρες στην Παλλήνη Αττικής

Το Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης απευθύνει έκκληση για την υιοθεσία του σκύλου - που για την ώρα παραμένει παράλυτος- ο οποίος  βρέθηκε θαμμένος κάτω από τεράστιες πέτρες στις 25 Απριλίου 2019 στην Παλλήνη Αττικής και χρειάστηκε η παρέμβαση των κατοίκων και της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί το ζώο. 

Αρχικά ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Παλλήνης. Το Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης ανέλαβε το ζώο στις 3 Μαΐου και εθελοντές του το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός» της Ειρήνης Ταπούτη στη Νέα Λάμψακο Εύβοιας καθώς χρειαζόταν να υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις για να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάσταση του.

 

 

Η αξονική τομογραφία που έγινε στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Φλαράκου έδειξε ότι υπάρχει προβολή μεσοσπονδύλιου δίσκου με σύγχρονη συμπίεση του νωτιαίου μυελού στην οπίσθια μοίρα, ενώ στο ίδιο σημείο εντοπίζεται ήπια σπονδύλωση στην κοιλιακή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αυτό σημαίνει ότι ο σπόνδυλος συμπιέζεται με αποτέλεσμα να προκαλεί πόνο στον σκύλο.

Το συνολικό κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης και στη συνέχεια των αναγκαίων φυσιοθεραπειών ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ, χρηματικό ποσό που είναι αδύνατο να καλυφθεί  από το Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης.

 

 

Ο Λάριαν, όπως τον ονόμασαν, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να κάνει τις φυσιοθεραπείες του και για να αποκτήσει το καροτσάκι του για καλύτερη ζωή.

Πάνω από όλα όμως, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης, ο Λάριαν έχει άμεσα ανάγκη την ανθρώπινη και συναισθηματική σας προσφορά ώστε να αποκτήσει ένα σπίτι όπου θα αναρρώσει και θα μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή ακόμα και με το καροτσάκι. Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας σε αυτό το πλάσμα που γνώρισε με τόσο σκληρό τρόπο την απανθρωπιά μας...

 

 

Όποιος θέλει να ανοίξει την αγκαλιά του και να υιοθετήσει τον Λάριαν μπορεί να καλέσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6971703944.

Εάν επιθυμείτε να συμβάλετε στα κτηνιατρικά του έξοδα μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό στην Eurobank του Νοσοκομείου Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός» όπου νοσηλεύεται ο Λάριαν με IBAN: GR5302602130000590200763818, Επωνυμία Δικαιούχου: Tapouti SA και Αιτιολογία: Φιλοζωική Γέρακα.

Για την κατάθεσή σας θα πρέπει να ενημερώσετε το Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης.