Υιοθετήστε την πανέμορφη Hope και σώστε ένα υπέροχο πλάσμα που αξίζει όλη την αγάπη του κόσμου

Η αξιαγάπητη και γλυκιά σκυλίτσα Hope, όπως την ονόμασαν οι σωτήρες της, βίωσε τον απόλυτο πόνο εξαιτίας της ανθρώπινης ασυνειδησίας και αδιαφορίας. Είχε χτυπήσει βαρύτατα το πόδι της σε τροχαίο και σερνόταν για τουλάχιστον 4 μέρες σε πολυσύχναστο δρόμο στην περιοχή της Λιμνοπούλας Ιωαννίνων.

Η σκυλίτσα υπέφερε δραματικά, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε ή δε θέλησε να τη μεταφέρει σ’ έναν κτηνίατρο για να τη βοηθήσει. Την έβλεπαν να βασανίζεται από τους φρικτούς πόνους και την προσπερνούσαν σαν να μην επρόκειτο για ένα ζωντανό πλάσμα.

 

 

Μόνο μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε για την τύχη της και ενημέρωσε τους εθελοντές του Συλλόγου για την ηθική μεταχείριση των ζώων «ΑΝΙΜΑ», οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και μετέφεραν τη σκυλίτσα στο Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Παρά το γεγονός ότι ήταν προχωρημένη βραδινή ώρα οι κτηνίατροι Βασιλική Ευαγγέλου και Κώστας Σούλιος προς τιμήν τους άνοιξαν το κτηνιατρείο και περιέθαλψαν τη μικρή Hope.

 

 

Την αμέσως επόμενη ημέρα κι αφού βγήκαν οι απαραίτητες ακτινογραφίες που έδειξαν συντριπτικό κάταγμα στο δεξί της πόδι η σκυλίτσα χειρουργήθηκε επιτυχώς από τον κτηνίατρο Γιώργο Τσόγκα, δίνοντας ουσιαστικά ένα τέλος στη δυσάρεστη αυτή περιπέτειά της.

Η Hope είναι ένα φοβισμένο πλάσμα που σκύβει το κεφάλι του μόλις νιώσει το παραμικρό χάδι. Έχει περάσει πολλά δεινά στη ζωή της και κυρίως έχει βιώσει μέχρι τώρα την κακή πλευρά του ανθρώπου.

 

 

Η Hope φιλοξενείται εδώ και τρεις μήνες σε σπίτι και αναζητεί μια στοργική οικογένεια που θα την αγαπήσει το ίδιο δυνατά όσο οι εθελοντές του Συλλόγου για την ηθική μεταχείριση των ζώων «ΑΝΙΜΑ» που στάθηκαν δίπλα της στα δύσκολα και ουσιαστικά της έδωσαν μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή.

Είναι καλόβολη και καλός χαρακτήρας, ενώ τα πάει περίφημα με τα άλλα σκυλάκια. Είναι ηλικίας περίπου 7 μηνών, υγιέστατη, εμβολιασμένη και στειρωμένη.

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει την Hope συνοδοιπόρο στη ζωή του να επικοινωνήσει με το Σύλλογο για την ηθική μεταχείριση των ζώων «ΑΝΙΜΑ» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6944871435 ή με μήνυμα στη Σελίδα που διατηρεί στο facebook. Η Hope θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική ταυτότητα. 

Μην την προσπεράσετε και εσείς...