Υιοθετήστε την τυφλή Κίρκη και σώστε μια ψυχούλα που έχει ανάγκη την αγάπη σας

Η πανέμορφη και καλοκάγαθη Κίρκη έχασε την όρασή της όταν διερχόμενο όχημα τη χτύπησε στο Ηράκλειο Κρήτης. Η υπέροχη όμως αυτή σκυλίτσα βλέπει με τα μάτια της ψυχής της και αναζητά έναν άνθρωπο που θα την αγαπήσει και θα τη φροντίζει. Φιλοξενείται εδώ και τρεις μήνες στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου και έχει κλέψει τις καρδιές των εθελοντών της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» που αγωνιούν για την τύχη της.

Η Κίρκη είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα εξαιρετικού χαρακτήρα που λατρεύει τα χάδια και τις αγκαλιές. Είναι μεσαίου μεγέθους, εμβολιασμένη, στειρωμένη και φέρει ηλεκτρονική ταυτότητα. Μεταφέρεται μέχρι την Αθήνα μετά από επίσκεψη εθελοντή της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» για συμβουλές και γνωριμία.

 

 

Όποιος επιλέξει την Κίρκη θα έχει δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®. Για όποιον ενδιαφέρεται να της προσφέρει αγάπη και μια στοργική οικογένεια μπορεί να τηλεφωνήσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6979913007 ή να στείλει μήνυμα στη Σελίδα του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου που διαθέτει στο facebook.