Τελευταία Νέα

Δικαιώματα

Τετράποδη Ζωή

respect

Βιβλία

Pet Friendly

11.06.2018

Θεσσαλονίκη: Στο κατάστημα ARISTOTELI BITSIANI είναι πάντα ευπρόσδεκτοι οι αδέσποτοι σκύλοι

Στο κατάστημα ένδυσης ARISTOTELI BITSIANI που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκουν καταφύγιο οι αδέσποτοι σκύλοι της γειτονιάς για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι του καταστήματος προσφέρουν στ' αδέσποτα πλάσματα τροφή, καθαρό νερό, φροντίδα, αγάπη κι ένα ασφαλές, φιλόξενο και κυρίως δροσερό μέρος για χαλάρωση και ύπνο.

 

Βιβλία

Βιβλία

28.01.2020

Ένα πολυθεματικό βιβλίο - οδηγός φιλοζωίας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

 «Η Μεγάλη Επιστροφή – Το Βασίλειο των  Ακηδεμόνευτων Ζώων» είναι το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Welldone. Πρόκειται για ένα μεσαιωνικό εφηβικό παραμύθι που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, το οποίο μέσα από αλληγορίες και συμβολισμούς, καλλιεργεί στους αναγνώστες του τον σεβασμό και την αγάπη απέναντι στα ζώα και το περιβάλλον.

Νομοθεσία

Ταινίες

05.12.2018

Σήμερα στην ΕΡΤ2 το ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη «Greek Animal Rescue»

Το ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη για τ' αδέσποτα ζώα «Greek Animal Rescue» θα προβληθεί σήμερα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 στις 21:45.  Το Greek Animal Rescue αποτελεί μέρος μιας σειράς κοινωνικών ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη με τίτλο «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους». Σκοπός τους να δοθεί βήμα σε καθημερινούς ήρωες - των οποίων οι προσωπικές ιστορίες δεν είχαν αποτυπωθεί στο φακό - αναδεικνύοντας το πόσο αποτελεσματικά και διαφορετικά διαχειρίστηκαν την κρίση.