Ο Γουλφ ποζάρει στο σπίτι του με γιορτινή διάθεση έναν χρόνο μετά τη διάσωση και υιοθεσία του

Όλοι μας συμφωνούμε πως για έναν εθελοντή φιλόζωο δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να βλέπει ένα κακοποιημένο ζώο που κάποτε μάζεψε από τον δρόμο και φρόντισε, να ζει ευτυχισμένο στο νέο του σπίτι μαζί με τους ανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν από τη θλιβερή ιστορία του, τον υιοθέτησαν και τον έκαναν μέλος στην οικογένειά τους.

Όπως στην περίπτωση του γλυκύτατου Γουλφ που κυκλοφορούσε σαν χαμένος στην πόλη των Σερρών, μόνος και αβοήθητος, να υποφέρει από το σχοινί που κάποιος εγκληματίας είχε περάσει γύρω από τον λαιμό του και ήταν χωμένο μέσα στη σάρκα του, ενώ το δεξί του αυτί ήταν σύριζα κομμένο.

 

 

Για καλή του τύχη ένας φιλόζωος κάτοικος των Σερρών τον βρήκε τυχαία στις 19 Οκτωβρίου 2017, κατάφερε να τον πιάσει και να τον περιορίσει σε έναν κοινόχρηστο χώρο, καλώντας επί τόπου τον κτηνίατρο Κωνσταντίνο Βλάχμπεη, ο οποίος αφαίρεσε το σχοινί και του έδωσε αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί η εκτεταμένη μόλυνση της βαθιάς πληγής στον λαιμό του.  

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (Φ.Ο.Σ.) δημοσίευσε την ιστορία του Γουλφ, αναζητώντας ένα προσωρινό σπίτι φιλοξενίας για να ολοκληρώσει την φαρμακευτική αγωγή του καθώς η τραγική του κατάσταση δεν του επέτρεπε να γυρίσει ξανά στον δρόμο. 

 

 

 Το σπίτι βρέθηκε και ο Γουλφ μόλις συνήλθε υιοθετήθηκε από τον Ραλφ και την Αντωνία, και τον τελευταίο χρόνο ζει ευτυχισμένος στο νέο του σπίτι.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, η οικογένειά του έστειλε γιορτινές φωτογραφίες του Γουλφ στους εθελοντές του Φ.Ο.Σ., τις οποίες μοιράστηκαν μαζί μας με πολλή χαρά και συγκίνηση, με την ευχή όλα τα δυστυχισμένα ζώα του κόσμου να έχουν τη δική του τύχη.   

 

 

Ο Γουλφ μαζί με την οικογένειά του λίγες μέρες μετά την υιοθεσία του. Οι μεγάλες αγάπες ΔΕΝ κρύβονται...