Ποζάρει με την νέα του οικογένεια

Γι’ αυτή τη στιγμή, έτσι όπως αποτυπώνεται στη φωτογραφία, αγωνίζονται οι ενεργοί φιλόζωοι σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκονται. Μαζεύουν από το δρόμο ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα, το φροντίζουν, το ανασταίνουν και μετά το βλέπουν να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με την νέα του οικογένεια.

Η χαρά που νιώθουν όταν συνειδητοποιούν ότι έβαλαν το λιθαράκι τους στη σωτηρία αυτού του ζώου είναι απερίγραπτη και δεν ανταλλάσσεται με τίποτα.

Ο Πάρης που κάποιος ασυνείδητος τον εγκατέλειψε στους δρόμους και για να χορτάσει την πείνα του έτρωγε πέτρες και χόρτα, βρήκε την οικογένεια του και μας δείχνει ως πρωταγωνιστής στη φωτογραφία που βλέπετε την όμορφη πλευρά της ζωής.

Για να φθάσει όμως η στιγμή να ποζάρει χαρούμενος μαζί με τα μικρότερα ηλικιακά μέλη της νέας του οικογένειας, κάποιος άνθρωπος τον στήριξε στα δύσκολα και του έδωσε ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του. Κι αυτός ο άνθρωπος ήταν η Κατερίνα Ευαγγελίδου, που τον μάζεψε από τους δρόμους, τον φιλοξένησε στο σπίτι της για 3 μήνες, τον φρόντισε και τον βοήθησε να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους.