Τελευταία Νέα

Εθελοντισμός

Διασώσεις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Ψάχνουν Σπίτι

Ψάχνουν Σπίτι

04.07.2020

Προς υιοθεσία ο 15χρονος Lucky που βρέθηκε από ψαράδες να κολυμπάει μεσοπέλαγα στον Κορινθιακό Κόλπο

Έτοιμος να βρει τη νέα του οικογένεια είναι ο 15χρονος Lucky που διασώθηκε από ψαράδες στις 21 Ιουνίου όταν τον εντόπισαν να κολυμπάει εξαντλημένος στη θαλάσσια περιοχή του Άσσου Κορινθίας και σε μεγάλη απόσταση από τη στεριά. Οι ψαράδες κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον μεταφέρουν στην ακτή όπου τον έδεσαν κάτω από ένα τροχόσπιτο.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν για το περιστατικό την πρόεδρο του Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα «Βλάσσης» Βάνα Φραγκιάδου, η οποία έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει το ζώο, το οποίο είχε καταρρεύσει από την κούραση.

Ανάγκες

Ανάγκες

09.01.2020

Έκκληση για κουβέρτες για τ’ αδέσποτα ζώα που νοσηλεύονται στο καταφύγιο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία χρειάζεται παλιές κουβέρτες για να κουρνιάζουν τα σκυλάκια και γατάκια που νοσηλεύονται στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί Αττικής. Εξαιτίας του ψύχους των προηγούμενων ημερών χρησιμοποιήθηκαν όλα σχεδόν τα αποθέματα σε κλινοσκεπάσματα που είχαν προσφέρει ιδιώτες για να προστατευτούν τα ζώα από το κρύο.

Εάν μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας κουβέρτες, χαλάκια, μοκέτες ή οποιοδήποτε άλλο ζεστό ρούχο να καλέσετε στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 6020202.

Ενίσχυση

Ενίσχυση

15.05.2019

Πτολεμαΐδα: Σε τιμή κόστους δίνει τις αντιπαρασιτικές αμπούλες για τους αδέσποτους σκύλους το Κτηνιατρείο Πατσινακίδη

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε το Κτηνιατρείο Πατσινακίδη στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης αφού προσφέρει σε τιμή κόστους τα αντιπαρασιτικά διαλύματα (αμπούλες) που προορίζονται για τους αδέσποτους σκύλους. Με αυτόν τον τρόπο το Κτηνιατρείο Πατσινακίδη βοηθά όσους φροντίζουν αδέσποτα να προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές τις αμπούλες ώστε να απαλλάξουν τα ζώα από τσιμπούρια (κρότωνες), ψύλλους, ψείρες και ακάρεα και να τα προστατεύσουν ταυτόχρονα από τα επιβλαβή έντομα και εξωπαράσιτα.